sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Arvonnan voittajat!!

Heipodei!

Taas on muutama päivä jo vierähtäny ja lumi pysyny! Muistihan kaikki myös siirtää kellot?! Kesä on siis jo jossain kaukana poissa tipotiessään!

Skaboissa oltiin hyvällä ja huonolla menestyksellä, mutta harjotukset jatkuu! Heini lupasi tehdä teille huomenissa videopostausta tästä päivästä ja kisoista tulee pieni koostepostaus/video lähipäivinä! :)

Cone ja Heini kisoissa Dumissa la.

Nyt te ihanat arvontaan osallistuneet! Saatiin mahtavia vinkkejä blogin edistämiseen (joita saa kyllä edelleen antaa, jos siltä tuntuu!)! ARVONTA on suoritettu ja arvonnan hannuhanhet ovat Mari ka ja Veera!! Onnea teille! Tsekatkaa s-postinne ja laittakaa osoitteitanne tulemaan niin saadaan palkinnot postiin :) Kiitos myös kaikille osallistujille ja teidän ideat huomioidaan kyllä blogissa varmasti! kiitos niistä! :)

Tänään hepoilla ollut siis helpompi päivä ja huomenna tiedossa Sannan valmennusta! eli huutoa, itkua ja onnen tunteita ;) ainaki melkein!


                       NYT ON TEIJÄN VUORO KYSYÄ!!!

 Eli nyt kysymyksiä tulemaan ihan mistä vaan maan ja taivaan väliltä kuhan jotenki liittyy esim. meihin tai blogiin niin tehdään kysymyspostausta ensi viikolle! :) nyt siis mietiskelemään mistä haluisit tietää lisää!




Toivottavasti vietitte kivan vklopun heppaillen vähän ja syöden vähän enemmän! niin mä ainaki tein ;) Hauskaa uutta viikkoa kaikille!



XX, Hendu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti