sunnuntai 4. marraskuuta 2012

arjen juhlaa

Pahoittelen etten oo ehtinyt oikeen kirjoitella tänne :( 

Tosiaan Sannan valmennukset oli maanantaina ja Cone oli ainakin ihan super ! hullun rauhallinen (: Tuksulla oli mustelma polvessa kisojen jäljiltä niin ei hypänny sitten loppuun asti.  Sanna oli ihan ylpee kuinka ollaan kehitytty kun ollaan käyty nyt super säännöllisesti valmennuksissa (:
Tiistaina mä taisin käydä keventelee ja keskiviikkona hepoilla oli vapaa. Torstaina pikaratsastus molemmilla ja illalla niillä olikin rokotus josta johtuen hepoilla on ollu rennompaa tää loppu viikko.  Perjantaina kävin Iinan kanssa jolkottelee hepoilla ja eilen mentiin Hennan kans ilman satulaa :D hepat oli hyviä (: Tänään mä käyn vähän kävelee hepoilla ja maanantaina ne palaa normi treeniin!

Henna on ehtiny tällä viikolla vierailee Kotkassakin, josta Henna kertoo varmaan ite vähän enemmän :D
Ite olin eilen pitkästä aikaa kunnolla viihtellä ! Huh! Aloteltiin Viivillä josta äkkilähtö Lafkaan ja sieltä viel Hotellille jossa muutamat mustikkashotit liikaa :D Aika vierähti nopeesti hyvässä seurassa. Kiitän ! Heräsin siis äsken ja piiiitkästä aikaa kunnon darran oireita, päässä ihan jyskyttelee :D Nyt siis mun täytyy suunnata tallille ja sitten töihin !

-darrahenu

1 kommentti: