torstai 22. marraskuuta 2012

Hendun kartano!

Muutamat on nyt muutamaan kertaan pyytänyt blogin ulkopuolella, että tekisin postauksen mun kämpästä! No oon kieltäytyny, koska menee aikalailla ohi aiheen, mutta nyt vihdoin suostuin siihen kun on täällä kaikkee muutakin postailtu. tai sit vaan en jaksa enää niiden muutamien vinkumista. Eli täältä pesee!

Ostin siis kämpän tossa viime vapun tinoilla, eli keväällä. Kämppä oli aika hirveen näkönen, päätettiin että remppaillaan vähän, mutta se meni siihen kun jotain laittaa niin koko ajan se alue vaan kasvaa! Niimpä mulla on nyt vanha juuri remontoitu asunto! en valita :) tykkään itte paljon ja on musta ihanaa et tämäkin tuntuu kodilta ja on kiva olla  kun paikat on kunnossa!

Alkuun musta tuli siivousfriikki! yhtäkään vaatetta ei saanut olla väärässä paikassa tmv.. mutta nykyään se on onneks jo hellittäny, et ehtii kotona välillä tehä jotain muutaki ku siivota! vaik siltikään en tykkää sotkuisuudesta! Harvoin täällä kyllä ihan kaaoskaan on..

Pohjapiirros mun suuresta kartanosta, 34,5 neliöä.   









Keittiö ennen
Keittiö nykyään
wc/kylpyhuone ennen
kylppäri nykyään
olkkari
makkari :D eli alkovi!
mun ihana ihana kampauspöytä! <3 suurta rakkautta edelleen!
valitettavan sotkuinen vaatehuone! (huomenna alkaa turhien vaatteiden poisto!)
ja eteinen kun astuu sisään!

Eli maalattiin kämppä lattiasta kattoon, vaihdettiin karmiva muovimatto lattia ihanaan raikkaaseen laminaattiin, keittiösstä uusittiin kodinkoneet, pöytätaso, lavuaari ja maalailtiin! Purettiin vanha vaatekaapin rotisko ja laitettiin tilalle IKEAsta tollanen jonka sai itse suunnitella! :) ja kylppäristä on purettu pesukoneen päältä hirvee likapyykkikaappi, uusi allas ja allaskaappi sekä tyylikäs peilikaappi on ihan noin kk sitten laitettu ja vielä suihku seinä + verho vaihtui suihkukaappiin :) oon itte kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen! Muutamia tauluja/valokuvia puuttuu seiniltä (esim. sängyn viereltä) ja yksi lipasto/kirjahylly vielä mahtuis, sekä pohdin edelleen hankkiakko ruokapöytä vai ei.. En oo ainakaan vielä löytänyt sopivaa! Ehkä sen ostan sit jos ihana löytyy!

Mitä mieltä te ootte muutoksesta? oisko teillä ehdotuksia vielä lisää sisustamiseen? :)

Nyt tää lähtee tallille treeneihin ja ottelee teille kuvia varustepostausta varten, joka toivottavasti tulee viimeistään viikonlopun aikana! :)

// Hendu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti