torstai 15. marraskuuta 2012

sairasviikko

Heipulivei ystäväiset!

Tässä nyt on taas muutama viikko vierähtänyt edellisistä postauksista. Sydämmellinen anteekspyyntö! Tässä ollut kiireitä ja ne vaan lisääntyy joulua kohden!

Mä tosiaan pari viikkoo sit pyörähdin Kotkassa muutaman hyvän kaverin synttäreillä/tupareissa! Ja oli sairaan hauskaa! Käytiin muutaman tyttelin kanssa kattoo välissä Kristiina Wheeleriä Pubissa, joka veti muutaman cover biisin ja muutamia omia biisejä akustisesti! Voi sitä sen ääntä!! niin mahtava ja muutenkin sen tytön persoona on ainutlaatuisen mahtava! Eli SUOSITTELEN tutustumaan, jos ette vielä sitä oo tehny!! :)

(Sori nää mun kuvien laadut!! Puhelimen kamera on POP!)

Kun Wheeler oli keikkansa vetäny niin tallusteltiin takas vielä alottelukemuihin mun kavereille ja siellä ehdittiinki puuhastella kaikkee! Oli vähän ilmapallon puhkasu leikkejä pareittain sidottuna (missä me oltiin Inkan kanssa maailman paskimpia, tosin johtuen VAIN meijän(mun) lyhyistä jaloista!) Lopuks mä keksin vielä ruveta baarimikoks !! Uskokaa tai älkää! Keksin uuden shotin baarien listoille! Oon nyt niin ihana et jaan teijän kanssa tän salaisen reseptin!


Hendun spottishotti:

4/5 hopeita nonmpparelli kuulia
1/5 Passion skumppaa






Harmi et näistä ei muistettu ottaa kuvia! :( Mutta tulos olis se et kaikki halus heti maistaa tietämättä mitä siinä oli ja seuraavaks saman ihkut ihmiset oli pylly pystyssä vessanpöntöllä ja lavuaareissa mitä koko kämpästä löyty ja huuteli väliin "Mitä v***ua näissä Henna on?!" :D Eli näillä fiiliksillä sitten suunnattiin Seurahuoneelle! :D Ilta oli ihan sairaan hauska ja tapasin ihania uusia tuttavuuksia! Aamulla Jonna taas näytteli kokkaajan taitoja ja teki meille aamiaiseks munakokkelia ja pekonia jne. Maistu!

Muuten tässä parin viikon aikana hepoilla ollaan treenailtu normaalisti, vietetty isänpäivä illallista meillä, kokkailtu, jumppailtu ja oikeestaan molemmilla ollu aika paljon myös koulujuttuja! Tällä viikolla ollaan molemmat Heinin kanssa oltu ihan kipeinä! :( Heppoja ollaan onneks just ja just jaksettu käydä hoitaa ja ridaa tai sit ollaan saatu joku ihana pelastava ystävä hoitelee ne, ettei ihan hulttiolle oo jääny! Tuksu kans hoiti maanantaina velvollisuuksiaan alkeisratsuna kun yks ihana muotibloggari kävi tyyliin ekaa kertaa hevosen selässä!  (okei, ehkä kolmatta!) Täytyy kyl nostaa hattuu sille typylle! Yllättävän hyvin meni ekoiks kerroiks ja ku Tuksulla on niin isot liikkeet verrattuna esim. ratsastuskoulun luottoputteen. Eli kyllä siitä muotibloggarista vielä heppabloggari voidaan saada ;)


Tässä ihanaa aineistoa viime vklopulta kun oltiin suvun voimin baareilee Tikkurilassa! :D Ekaa kertaa meijän kööri samassa baarissa ja hauskaakin oli ihan jatkoihin asti pieniä sattumuksia ja koettelemuksia matkan varrella lukuun ottamatta! Tänä vkloppu onkin sit vähän erilainen.. Huomenna iltapäivällä mun täytyy viedä Heini Tikkurilan asemalle junalle kun se suuntaa valmennettavien jumppareiden kanssa Ouluun kisoihin! Mä jään sit huolehtimaan hepoista yhden Heinin kaverin avustamana. Itte ajattelin vähän jumppailla ja tehä koulujuttuja kun vihdoin alkaa tää flunssa olla ohi! Ens viikolla mulla jatkuukin KOULU!!! jänskää taas ku ei oo ees pitkään aikaan nähny luokkakavereita! Mut se loppuukin jo joulukuun alussa! :( pelottavaa ku tuntuu et joulukuu on ihan just ja sit mul on viel hiiiiiiiiiiirveesti koulujuttuja mitä pitäis olla tehtynä ennen kun valmistun! Hui, mut kai se siitä :)

Nyt pyydän teijän ihanan mielikuvituksen apua!! Saatiin haaste tehdä pieni ohjelmanumero Poni-Haan Luciajuhlaan tietenkin esteratsastukseen liittyen! Sitä nyt ollaan pähkäilty ja jotain suunniteltu, mutta mitään ei oo lyöty lukkoon. Eli ois ihanaa jos teillä tulis ideoita teemaan tai ohjelman sisältöön liittyen! Otetaan niitä ilomielin vastaan! :)

Nyt mä kömmin sänkyyn ja koitan saada unta. Teille kaikille mukavaa viikonloppua!! Onko jollain jo pikkujoulukausi korkattu??


-Henduuuuuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti